هفت اشتباه بنیادین دشمن 

دشمن در هفت زمینه کلیدی، دچار خطای محاسباتی شد و هیچ‌یک از سناریوهای دشمنانه‌اش در برابر ایران اسلامی کار نکرد و کارآمد نبود .
کد خبر: ۱۵۴۹۸۵۲
نویسنده  آیـــت‌الله علی‌رضا اعــرافــی، مـدیـر حوزه‌هـــــای علمیه کـشور (عضو شورای نگهبان و از اعضای شورای موقت رهبری)

دنیــا هرگز تـصور نمی‌کرد که دشمن با داشتن دستگاه‌های تحلیلی پیشرفته و امکانات وسیع، دچار چنین خطاهایی در محاسبات شود بویژه در شرایط فوق‌العاده حساس تاریخ اسلام و در بـرهـه‌ای بی‌نـظیـر از تحولات جمهوری اسلامـــی، منطقه و امــت اسلامــی.


خطای اول: تصور غلط از اراده ملت ایران 

دشمن، مبنای جنگ خود را بر محاسبات اشتباه از ملت ایران بنا نهاد، در حالی که ملت ایـران به شکل معجزه‌آسا در میدان حـاضـر شــد، تحلیل درســت را پیــدا کرد و راه را تشخیص داد؛ آن هـم زمـانـی که مصیبت‌های فراوانی را شاهد بود.
هوشمندی و شجاعت مــردم ایـــران بودکـه محاسبات دشـمـن را شکست داد. 
مردم‌شناسی دشمن، سست و ضعیف بود و تـصور او از فرهنگ و ملت ایـران معاصر، اشتباه از آب درآمـــد. دشمن دیـد کـه ایـن ملت، همان ملت هشت سـال دفــاع مقدس و عصر انقلاب اسلامی است. 
این حضور ،الــگوی جدیدی در مقاومت خلق کـرد و باید دکترین جدیدی نوشت که مبنای آن حضور، آگاهی، هوشمندی و شجاعت یک ملت است.


خطای دوم: تـصـور فـروپـاشـی

ایــن تــصور کــاملا اشـتـبـاه بــود، زیــرا نظام سیاسی ایران ر یشه در جان و ایمان ملت دارد و حاکمیت و غیـر حاکمیت در آن معنا نـدارد. برعکس تـصور دشمن، نظام سیـاسـی ایــــران بـاقـی مـانـد و هـمـه قــوا به سرعت ترمیم شد و جایگزینی‌ها صورت‌گـرفـت. 
در صــدر ایـن‌کـارهـا، فرماندهی معظم کل قوا قرار داشت و دستگاه خبرگان سریعا برای ترمیم چنین فقدان بزرگی به انجام وظیفه پرداخت این ترمیم و جـایـگزیـنـی سریــــع، از افــتــخــارات نظام سیاسی ایران است.
رویـــش‌هـــای جـدیـد بــا سـرعـت در حـال ظهورند. فرماندهان هوافضا اگرچه به شهادت رسیـدنـد، امـا امروز فرماندهان قوی‌تری در جایگاه انجام امور حضوردارند. فرماندهان نظامی، سیاسی و اجتماعی شهید شدند، اما به جای همه آن‌هــا رویـش‌هـای نو و بالنده وجـود دارد. ایـن یک فصل جدید در عرصه‌های رزم و کارزار برای درخـشـش جـوانـان است


خطای سـوم: اشتباه در دکترین دفاعی ایران

دکتریــــن نظامی و نقشه راهــبـردی ایـران تغییر کرده است. صبر راهبردی چند دهه درمقابل مزدوران و پایگاه‌های دشمن در منطقه به سرآمده و نقشه ایران تغییرکرده است.
بیـش از چهاردهـه از ایـن مـزدوران و پایگاه‌های دشمن ضربـه خوردیــم، اما بـرای وحـدت و مصالح مدنظر صـبوری‌ کردیم. امروز اما دکترین دفاعی ایران،  تهاجمی اسـت و جنگ ما منطقه‌ای بنابراین اگر لازم شود، تبدیل به فرامنطقه‌ای خواهدشد.


خطای چــهــارم: تـکیـه بـر جنگ کلاسیک و صنایع پیشرفته دشمن جنگ کلاسیک، ابزارها و صنایع 
نظامی پیشرفته را مبنای پیروزی خود می‌دانست نیروهـای مسلح ایران در جنگ کلاسیک و صنایع پیشرفته نظامی، چنان پیشرفت‌ کــرده‌انــد کـه امروز اف۳۵ نـمـاد قـدرت آمریکا را در هم کوبیده‌اند. اما روی دیگر خطای دشمن در ایـن زمیـنـه، عدم محاسبه جنگی بود که برای رویارویی درآن هیچ ابـزاری در اختیار ندارند، و فقط ایران است که امکانات برتری درآن را دارد و آن هم تنگه هرمز است. همه مواضع کلیدی منطقه با جنگ کلاسیک و نامتقارن در دست نیروهای اسلام و ایران است


خطای پـنـجـم: تـصـور شکست محور مقاومت

دشـمـن تــــصور مــی‌کــرد مـــحور مـقـاومـت شکسته شــده و یــــاران اسلام و انـقلاب اسلامی در دنیـا از پای درآمـده‌انـد و دیدند که محور مقاومت با چه صلابت و کارآمدی اثرگذاری به بازسازی خود موفق‌شده و این محور، اکنون زنـجیـره‌وار به خروش آمـده‌ است. 
لبنان، عـراق، یمن و دیگر نقاط عالم برپا خاسته‌اند، این خیزش در تصور دشمن نمی‌گنجید. امروز، مـحور مقاومت، جان تازه‌ای گرفته، رویش‌های جدید دارد و در همه عالم استوار خواهدماند.

خطای شـشـم: تصور همراهی گسترده جهانی 

دشمن تصور می‌کرد از همراهی با آن‌ها در این برنامه استقبال می‌شود و ابعاد این همراهی نيز جهانی خواهدبود و نه تنها ناتو که کشورهای دیگر به همیـاری آن‌هــا خواهندآمــد.در حالی که بسیاری از کشورها نه به صورت واقعی که حتی ظاهری به همراهی اقدام نکردند، ازسوی دیگر، افکار عمومی جهان با ایران همراه است؛ ایراِِن تنها که در برابر همه قدرت‌های استکباری ایستاده و از همه مظلومان عالم دفاع می‌کند.

خـطـای هـفـتـم: حـسـاب بــاز کـــردن روی آشوب‌های داخلی 

این توطئه با امنیت درون‌زا، حضور نیروی انتظامی، بسیج سرافراز و بخصوص حضور موثر مردم شجاع ایران نقش بر آب شد

خواسته‌های ملت بزرگ در پایان و به‌ عنوان نتیجه جادارد به خواسته‌های ملت ایران تیتروار اشاره شود: 
تداوم دفاع، تسلیم نشدن در برابر زورگویی‌ها، حضور مؤثر خیابان و میدان‌ها، گرفتن انـتـقـام خــون رهـبـر شـهیـد و شـهـدای عالیقدر، برخورد با مزدوران، ایستادگی در برابر آمریکا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها